program_storås_180901.jpg De fleste har fått med seg at Gåte og Wardruna skal holde konserter med trolsk stemning på kvelden. Nærmere 2000 har kjøpt billetter til disse konsertene. Men det vil også være veldig mye som skjer på dagtid, og dette er gratis!

Det Betales er et norsk hyllestband til den legendariske popgruppen Beatles. De er nå ute på turne i alle landets store konserthus, og vi er heldige som har fått dem ut av konserthallene og inn i Storåsskogen.

Hoven Droven er et svensk band som kombinerer folkemusikk med rock. Enkelte vil huske dem fra den aller første Storåsfestivalen i 2004, og bandet vil definitivt bidra til at årets kulturfest drar med seg mye av magien fra de gamle storåsfestivalene.

Kalandra er et folkrock-band som består av musikere fra Norge og England. Musikken drar inspirasjon fra norske og keltiske folketoner kombinert med mørke temaer og tunge arrangementer. Dette tror vi vil passe svært godt i storåsskogen og står godt til det som skal skje senere på kvelden.

I tillegg blir det innslag fra mer lokale krefter, som Bergmannsteateret og Sturla Eide. Hele dagen blir det servert god mat fra restauranten Troll. Det blir sirkus, akrobatikk, flammeshow og aktiviteter for barna. Den verdenskjente balansekunstneren Eskil Rønningsbakken skal gjøre spektakulære stunts både på dagtid og kveld.

Dørene åpner kl 12:00 Gratis inngang fram til kl 19:00

Vi håper mange vil komme og markere at Meldal kommune har en lang og stolt historie helt tilbake til formannskapslovenes dager. Kulturfesten er Meldal kommunes gave til innbyggerne før vi skal lage ny historie sammen med våre naboer.

Velkommen!

Are Hilstad
Ordfører

 

Video fra jubileumsarrangement på Storås 1. september 2018