Om aktivitetssenteret

Aktivitetssenteret er et flerbrukshus med møteplass for mennesker med sammensatte behov. Her er det mulighet for å delta i forskjellige aktiviteter som er tilpasset den enkelte. Meldal Aktivitetssenter inneholder blant annet et sanserom med vannseng, boblerør, projektor, massasje for rygg og skuldre, beroligende bakgrunnsmusikk.

Det er mulig å leie lokalene til Meldal Aktivitetssenter for å arrangere div selskap. Huset har et praktisk kjøkken og er et fint selskapslokale

Åpningstider

Mandag, tirsdag, onsdag og fredag er aktivitetssenteret åpent for brukere fra kl. 0900-1430. Aktiviteten er for mennesker med utviklingshemming og som ikke kan være ute i ordinært arbeid. Søknadskjema finner du øverst til høyre på denne siden.

På torsdager imellom kl.1100-1400 og onsdager fra kl. 1800-2100 er dagsenteret åpent for alle med mulighet for sosialt samvær og noe å bite i. Tilbudet er i regi psykisk helse, det er et lavterskeltilbud og det er ikke nødvendig å søke for å benytte seg av dette.

Nystuggu

Nystuggu er en del av aktivitetssenteret som er åpen tre dager i uken, mandag, onsdag og fredag fra kl. 1000-1400.

Nystuggu er for brukere med demenssykdom. Det er et aktivitetstilbud primært for personer som bor i eget hjem der de får møte andre i samme situasjon. Det skal også være et avlastningstilbud for nære pårørende. Kommunen er behjelpelig med skyss.

Søknadsskjema finner du øverst til høyre på denne siden.